Zoekresultaten

AB IMMO is uw vertrouwensmakelaar in de complexe wereld van het vastgoed. U als klant staat centraal in onze aanpak. We zijn sterk overtuigd van het belang van het menselijk aspect in een professionele  samenwerking. Op basis van deze doelstelling hebben we 5 beloftes gedefinieerd welke samen ons engagement bepaalt:

We spreken uw taal

De beste beslissingen zijn beslissingen van goede communicatie: we kunnen de verkoopopdracht alsook de verkoopovereenkomst zowel in het Nederlands als het Frans opstellen. Spreekt u Arabische of Turks? geen probleem we zorgen dat u alles begrijpt en we overlopen samen alle documenten in uw taal.

Vergoeding betalen

Indien uw woning niet binnen de 4 maanden verkocht werd, hoeft u geen commissie te betalen en krijgt u bovendien een vergoeding van 500 EUR.

Contract van 4 maanden

We geloven dat een woning binnen een periode van 3 à 4 maanden, en niet 6 maanden, met de juiste prijs moet verkocht worden

Goedkopere service

Heeft u een offerte van een andere makelaar gekregen: we verbinden ons om een betere offerte aan te beiden aan een lagere commissie.

Geen extra kosten

Het samenstellen van een dossier en het opvragen van documenten brengt meerdere kosten met zich en is het aan de klant om, bovenop de commissie, die kosten te dragen. Bij ons zijn in onze commissie hierboven genoemde kosten inbegrepen. Zo staat u niet voor extra verrassingen.

Vergelijk woningen